Гръцкият остров Санторини е популярен с това, че уличките са почти затворени

...
Гръцкият остров Санторини е популярен с това, че уличките са почти затворени
Коментари Харесай

Магаретата в Санторини станаха обект на сериозен спор

Гръцкият остров Санторини е известен с това, че уличките са съвсем затворени за съвременни транспортни средства, а обичайно туристите могат да се придвижват с магарета.

Цената за наемане на магаре е 10 евро на човек, а всяко нанагорнище включва 588 стъпала до Фира и е с дълготрайност към 25-35 минути.

Организацията за отбрана на животните PETA Германия публикува три разнообразни следствия, като твърди, че животните, които са " принудени да служат като таксита “ живеят мизерно.

PETA Германия разкрива, че магаретата са принуждавани да носят тежки товари, на процедура не им се дава отмора от горещото средиземноморско слънце и им е отхвърлен достъп до храна и вода. Снимки, направени през юли 2022 година, демонстрират голям брой животни с отворени, необработени рани.

През 2018 година първият видеоклип на очевидци, оповестен от PETA, демонстрира магарета и мулета, принудени да носят тежки туристи нагоре и надолу по 500 стъпала няколко пъти дневно.

Според ветеринарните рекомендации магаретата не би трябвало да носят повече от 20% от личното си телесно тегло, осведоми Travelnews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР